Inzet Mogelijkheden

Tijdens het spelen van roulette beschik je als speler over verschillende inzetmogelijkheden. We onderscheiden op dit vlak de zogenaamde inside bets van de outside bets en het burenspel (zie http://burenspelroulette.nl wat dit is), zerospel, orphelins, tiers en voisins. Voor welke van deze verschillende inzet mogelijkheden je uiteindelijk zal kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de ervaring waarover je als speler beschikt, maar ook aan het risico dat je wenst te lopen. In het geval van een outside bet is de uitbetaling bij winst dan wel een stuk beperkter, de kans dat er een bepaalde winst wordt geboekt is wel een stuk groter. Ben je een ervaren speler die alleen maar genoegen neemt met de hoogst mogelijke uitbetaling? In dat geval kan je er voor kiezen om je kans te wagen door het inzetten op één van de inside bets. Wij zetten de verschillende inzet mogelijkheden bij roulette graag even voor jou op een rijtje.

Waarom inzetten op outside bets?

Veel spelers zijn het er over eens dat de zogenaamde outside bets veruit de populairste zijn van alle inzet mogelijkheden. Hier zijn verschillende goede redenen voor aan te halen. Allereerst is het zo dat de winstkans bij outside bets nagenoeg op 50 procent ligt. Uiteraard beschikt het huis over een bepaald voordeel, maar deze is bij roulette zeer beperkt. Een tweede interessante voordeel is dat outside bets geplaatste kunnen worden op tal van verschillende manieren. Zo kan je een inzet plaatsen op de kleuren rood of zwart, maar is het ook mogelijk om een keuze te maken tussen even en oneven getallen. Voor welke van deze verschillende opties je uiteindelijk ook zal kiezen, je zal steeds merken dat je met deze inzet mogelijkheden over een meer dan aanzienlijk winstpotentieel beschikt.

03

Het unieke potentieel van inside bets

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn, van alle inzet mogelijkheden bij roulette zijn de zogenaamde outside bets het meest toegankelijk. Zowel beginners als spelers die over een beperkt budget beschikken kiezen er dan ook steevast voor om gebruik te maken van deze manieren van inzetten. Wanneer je als speler over een grotere ervaring beschikt of je bijvoorbeeld op zoek bent naar een mogelijkheid om met een enkele winst een zeer groot bedrag binnen te halen is het doorgaans interessanter om er voor te kiezen om een weddenschap te plaatsen op een inside bet. Indien je een weddenschap plaatst op een bepaald specifiek getal beschik je over de mogelijkheid om bij winst zomaar even 36 keer je inzet uitbetaald te krijgen. Zelfs met een bedrag van amper 10 euro bekent dit een winst van zomaar even 360 euro! Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je als speler wel te vinden voor een beetje extra risico en heb je een degelijk bedrag op je spelersrekening ter beschikking? Twijfel dan niet langer en waag je kans met het inzetten op één van de inside bets bij roulette.

Inzetten volgens een roulette systeem of niet?

De verschillende inzet mogelijkheden laten je als speler ook toe om tijdens het spelen van roulette gebruik te maken van een bepaald systeem of een specifieke strategie. Er bestaan vandaag de dag zeer veel verschillende soorten strategieën die allemaal op hun eigen, unieke manier proberen om het huisvoordeel bij roulette aan te vallen. Het ene systeem doet dit door een aantal verliesbeurten na elkaar in één klap goed te maken met een stevige winst terwijl een andere strategie tracht om de kans op verlies net zoveel mogelijk te beperken. Bovendien hoeft een roulette systeem ook absoluut niet altijd zeer complex te zijn, in tegendeel. Het zerospel biedt je bijvoorbeeld een potentiële winstkans van één op vijf speelrondes. Daar komt bij dat je bij winst ook nog eens 17 of zelfs 35 keer je inzet uitbetaald zal krijgen. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, winst behalen bij roulette is perfect mogelijk door de verschillende inzet mogelijkheden optimaal te benutten.

 

Speel alleen op jouw favoriete inzet mogelijkheden

Het aantal mogelijkheden om in te zetten bij roulette is zoals je reeds hebt kunnen lezen bijzonder uitgebreid, maar welke optie is er nu voor jou het interessantst? Dat is voor iedere speler anders. Afhankelijk van je ervaring en je algemene ingesteldheid zal je namelijk meer of juist minder risico’s willen nemen. Dit zal altijd een directe invloed hebben op je keuze op vlak van de inzet mogelijkheid. Alle mogelijkheden eens goed met elkaar vergelijken is dan ook beslist aan te raden!