Roulette Cijfers Voorspellen

Roulette is een kansspel waar gebruik wordt gemaakt van een ronddraaiend wiel waar vervolgens een balletje in wordt gelanceerd die dan op een nummertje valt. Kun je de cijfers die gedraaid worden bij het roulette spel voorspellen? Om je meteen uit je droom te helpen het antwoord op deze vraag is nee. Het is een kansspel, de croupier kan zelfs niet voorspellen waar het balletje gaat landen. Dit komt door een aantal factoren:

  • het balletje wordt op een random moment in het wiel gegooid;
  • de kogel kan hindernissen tegenkomen (wybertjes) op de draaischijf, daardoor kan de bal gaan stuiteren.

Kortom, bijna elke beurt is anders. Het is dus onmogelijk om elke keer het goede getal te raden. Er zijn mensen die zeggen dat ze dit kunnen maar dat is bijgeloof. Natuurlijk komen de voorspellingen die deze mensen doen soms uit. Dat geeft die spelers een bevestiging dat hun strategie of systeem ‘klopt’. Maar als de voorspelling dan niet uitkomt noemen deze mensen dit een ‘uitzonderlijke gebeurtenis’ en zeggen ze dat dit bijna nooit voorkomt.

Bij sommige roulette tafels zit er een fout in de apparatuur. Door deze fouten kun je soms wel voorspellen welke nummers gaan vallen. Als voorbeeld kun je denken aan een scheve tafels. Sommige spelers zijn alert op dat soort zaken. Zij willen profiteren van foutjes en storingen en schrijven dan ook nauwkeurig elk cijfer op dat is gevallen. Zij kunnen in deze getallen een patroon herkennen. Maar kun je door deze ‘afwijkingen’ het roulette spel echt voorspellen? Nee, want de kans dat je ernaast zit is nog steeds bijna even groot als dat je gelijk hebt.

In de online casino’s hebben ze de Random Number Generator. Dit houd in dat deze machine altijd willekeurig een random nummer laat vallen. Dit is computergestuurde software die helemaal automatisch combinaties maakt of random cijfers kiest. Deze cijfers zijn bij niemand bekend en zijn ook niet te voorspellen. De random nummer generator wordt niet gebruikt bij live roulette. Wist je dat wanneer een croupier een tijd lang op dezelfde wijze de bal in het wiel gooit, hij vaak wordt gewisseld voor een andere croupier. Dit wordt gedaan om patronen te voorkomen.